Dr Ilse Rayen

Ilse@kapra.be

Integraal kinderarts

Ilse Rayen, integraal kinderarts met ruime ervaring in  algemene kindergeneeskunde met een holistische visie en aanpak. 

Vanuit mijn passie voor diagnostiek en mijn oorzakelijke manier van denken, startte ik in 2015 mijn eigen praktijk. De bijkomende opleidingen homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde, sterkten mijn overtuiging dat de oorzaak van een gezondheidsprobleem kan gevonden worden. Meer nog, dat chronische klachten kunnen voorkomen of behandeld worden.


In de praktijk wordt de tijd genomen om, aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek, te verkennen waar uw kind hinder van heeft. Een bloedname, beeldvorming, stoelgangs- en/of urineonderzoek wordt zo nodig aanvullend verricht. Na bespreking van de resultaten mag u rekenen op een multidisciplinaire aanpak met respect voor uw persoonlijke visie. Naast de samenwerking met mijn collega’s, kan ik ook rekenen op de ondersteuning van kinesisten, kinderpsychologen, osteopaten, kinderartsen uit de regio en de academische ziekenhuizen.

MEER WETEN

Kapra+ heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen met terugkerende infecties, verteringsproblemen, huidklachten, voedingsintoleranties, , slaap- en gedragsproblemen en chronische vermoeidheid.

Als integraal kinderarts begeleid ik baby’s en kinderen van 0 tot 16 jaar.

AFSPRAAK MAKEN

Bloedafnames trachten we zo kindvriendelijk mogelijk te laten verlopen door gebruik te maken van verdovende pleisters en door de aandacht van uw kind enigszins af te leiden.

Voor deze bloedafnames kan uw kind in de praktijk terecht bij pediater Ilse of op afspraak in de vertrouwde thuisomgeving met hulp van onze super verpleegkundige Cathia.

Kinderartsenpraktijk KAPRA+ - Nobellaan 5 -
3500 Hasselt - 011/911688

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy policy voor meer details.

OK